Het culinaire team van het restaurant Sint Michiels combineert talent en creativiteit . Zo volgt de menukaart de seizoenen en worden de gerechten steeds met passie bereid.
Bitterballen “Bourgondisch” met Tierentijn mosterd "V" Home made falafel, tzaziki, spicy tomaat en pinsa romana
€ 12 € 17
Manchego en Chorizo Ibérico, plankje met grissini en tapenade
€ 14
Duroc Batallé “Gran Riserva” topham uit Granada 20 maanden gerijpt
€ 18
Lunchmenu Enkel 'smiddagsop maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
€ 37,5 : voorgerecht -hoofdgerecht - koffie € 42,5 : voorgerecht - hoofdgerecht - dessert - koffie Onze chef stelt U dagelijks een menu voor !
Markt menu vier gangen à € 64 p.p.
Gelieve deze te nemen voor het hele gezelschap Verkrijgbaar ma - zon ( lunch en diner)
Groene asperge, krokante eierdooier, "Enigma" by Luc de Laet, truffel vinaigrette *** Bisque van langoustines, jonge prei, ravioli van sneeuwkrab, bieslook olie *** Kalfs tournedos , romanesco, crème van waterkers, gebakken polenta, jus van oude Madeira OF Dorade filet, met gebrande paprika, fregola, courgette, jus van butternut en venkel *** Warme espuma van bittere chocolade, licht gezouten karamelijs, amandel krokantje OF Kaasbordje van onze kaasmeester “Schockaert” (+ € 6) ***
Ons à la Carte menu
Voorgerechten
'"V" Home made falafel, tzatziki, spicy tomaat en pinsa romana "V" Crumble van tomaat en aubergine, basilicum olie en frisse scheuten "V" Salade met crottin de Chavignol, pijnboompitten, granaatappel en citrus dressing Groene asperge, krokante eidooier, "Enigma" by Luc de Laet, truffel vinaigrette Carpaccio Black Angus, burrata crème, gekonfijte tomaat en oude parmezaan Pastrami by "Luc de Laet", gepekelde groenten, brioche en bieslook mayonaise Huisgemaakte garnaalkroketten, citroen, gefruite peterselie, 1 / 2 stuks Bisque van langoustines, jonge prei, ravioli van sneeuwkrab en bieslook olie Salade met crottin de Chavignol, pijnboompitten, granaatappel, citrus dressing en pancetta Zeeuwse creuses nr. 3 " De Oesterij " Yerseke 6 stuks
Huisbereide vol au vent “deluxe” van Mechelse koekoek met gebakken kalfszwezerik Steak tartaar Black Angus Kalfs tournedos, romanesco, crème van waterkers, gebakken polenta, jus met oude Madeira Salade met crottin de Chavignol, pijnboompitten, granaatappel, citrus dressing en pancetta Mazura Entrecôte, met pepersaus of béarnaise, sla, frietjes Ierse filet pur 220gr. met pepersaus of béarnaise, sla, frietjes
"V" Groene asperge, fregola, gebrande paprika, courgette, espuma van butternut en venkel "V" Salade met crottin de Chavignol, pijnboompitten, granaatappel en citrus dressing Noordzeetong Meunière, gebakken ( 500 gr. ) Dorade filet, gebrande paprika, fregola, courgette, espuma van butternut en venkel
€ 37 € 27 € 34 € 27 € 59 € 41
€ 27
€ 24
€ 49 € 31
Nagerechten
Créme brûlée huisbereid
€ 13
Crumble van Jonagold appel, bolletje vanille ijs en cème anglais Dame Blanche, vers vanille-ijs, chocoladecrumble en warme chocoladesaus Coupe Colonel, met Absolut Vodka en citroensorbet
€ 14 € 14 € 14
Moelleux van Valrhona chocolade, dulce de leche, vanille ijs Warme espuma van bittere chocolade, licht gezouten karamelijs, amandel krokantje
€ 16 € 15
Kaasbordje van onze Kaasmeester “Schockaert”, homemade chutney, rozijnentoast
€ 18
Kinderkaart (tot 12 jaar)
Tomatensoep met balletjes Kaaskroketje
€ 6 € 8
Vol-au-vent met frietjes of puree
€ 14
Homemade chicken nuggets met frietjes of puree
€ 14
Homemade fish fingers met frietjes of puree
€ 14
Kinderijsje met leuke verrassing
€ 6
Kindermenu tot 12 jaar à € 24
Tomatensoep met balletjes OF Kaaskroketje *** Chicken nuggets of vol au vent of fish fingers met frietjes en slaatje *** Kinderijsje met leuke verrassing