Het culinaire team van het restaurant Sint Michiels combineert talent en creativiteit . Zo volgt de menukaart de seizoenen en worden de gerechten steeds met passie bereid.
Zeeuwse creuses nr. 3 " De Oesterij " uit Yerseke Zeeuwse creuses nr. 3 japanse stijl : ponzu, limoen; sesam
€ 4 / stuk € 5 / stuk
Bitterballen “Bourgondisch” met Tierentijn mosterd Kroketjes van hert met truffel mayonaise
€ 12 € 14
Manchego en Chorizo Ibérico, plankje met grissini en tapenade
€ 14
Duroc Batallé “Gran Riserva” topham uit Granada 20 maanden gerijpt
€ 18
Lunchmenu Enkel 'smiddagsvan maandag tot vrijdag
€ 37,5 : voorgerecht -hoofdgerecht - koffie € 42,5 : voorgerecht - hoofdgerecht - dessert - koffie Onze chef stelt U dagelijks een menu voor !
Markt menu vier gangen à € 64 p.p.
Gelieve deze te nemen voor het hele gezelschap Verkrijgbaar ma - zon ( lunch en diner)
Paté van patrijs, salade van roodloof en granny smith, chutney van veenbes en rozijnentoast *** Risotto met kort gebakken coquille, waterkers, espuma van eekhoorntjesbrood *** Wilde fazantfilet , gebakken witloof, pompoencrème, fine champagne en verse amandelkroketjes OF Roggevleugel, met limoenboter, knolselder, tuinkruiden en gekonfijte aarappel *** Crème brulée OF Conférence peer, sorbet van zwarte kersen, yoghourt cake, pistache OF Kaasbordje van onze kaasmeester “Schockaert” (+ € 3) ***
Ons à la Carte menu
Voorgerechten
'"V" Risotto met geroosterde pompoen, waterkers en espuma van eekhoorntjesbrood "V" Brioche toast, gebakken boschampignons, frisse kruidensla en citroen Paté van patrijs, salade van roodloof en granny smith, chutney van veenbes en rozijnentoast Carpacciovan hertenkalf, licht gerookt, tapenade van champignons met oude brokkelkaas Tartaar van Holstein rund, sesam, truffel olie en home made pickles Huisgemaakte garnaalkroketten, citroen, gefruite peterselie, 1 / 2 stuks Kort gebakken coquilles, gekarameliseerd witloof, gepocheerd hoeve eitje en mousseline Zeeuwse creuses nr. 3 " De Oesterij " Yerseke 6 stuks Zeeuwse creuses nr. 3 Japanese stijl, ponzu, limoen, sjalot 6 stuks
€ 19 € 19 € 20
€ 22
€ 22 € 16 / 23 € 26
€ 24 € 30
Hoofdgerechten
Huisbereide Vol au Vent van Mechelse koekoek
€ 27
Huisbereide vol au vent “deluxe” van Mechelse koekoek met gebakken kalfszwezerik Steak tartaar Black Angus Wilde fazantfilet, gebakken witloof, fine champagne en pompoen crème Hazenrugfilet, groene kool, jonge wortel, veenbessen, poivrade saus Stoofpotje van hertenkalf "Grand Veneur" met hefstgarnituur Sashi Entrecôte, exclusief rund uit Denemarken, met pepersaus of béarnaise, sla, frietjes Ierse filet pur 220gr. met pepersaus of béarnaise, sla, frietjes
"V" Rigatoni met boschampignons, lichte truffel crème, herfstgroenten en parmezaanschilfers "V" Risotto met geroosterde pompoen, waterkers en espuma van eekhoorntjesbrood
Noordzeetong gebakken ( 500 gr. ) à la Meunière Rogvleugel met limoenboter, knolselder, tuinkruiden en gekonfijte aardappel Kort gebakken coquilles, gekarameliseerd witloof, gepocheerd hoeve eitje en mousseline
€ 36 € 27 € 34 € 39 € 29 € 59 € 42
€ 28 € 26 € 49 € 32 € 36
Nagerechten
Créme brûlée huisbereid
€ 12
Crumble van Jonagold appel, bolletje vanille ijs en cème anglais Dame Blanche, vers vanille-ijs, chocoladecrumble en warme chocoladesaus Coupe Colonel, met Absolut Vodka en citroensorbet
€ 13 € 12 € 14
Conférence peer, sorbet van zwarte kersen, yoghourt cake, pistache Moelleux van Valrhona chocolade, dulce de leche, vanille ijs
€ 14 € 14
Kaasbordje van onze Kaasmeester “Schockaert”, homemade chutney, rozijnentoast
€ 16
Kinderkaart (tot 12 jaar)
Tomatensoep met balletjes Kaaskroketje
€ 6 € 8
Vol-au-vent met frietjes of puree
€ 14
Homemade chicken nuggets met frietjes of puree
€ 14
Homemade fish fingers met frietjes of puree
€ 14
Kinderijsje met leuke verrassing
€ 6
Kindermenu tot 12 jaar à € 24
Tomatensoep met balletjes OF Kaaskroketje *** Chicken nuggets of vol au vent of fish fingers met frietjes en slaatje *** Kinderijsje met leuke verrassing